Er det dig, der skal vinde en Hjem-IS bil?

Sommerkonkurrencen ’Gode nabogerninger’, som løber fra den 17. juni til den 17. juli, går ud på at gøre noget godt for sine naboer og sende os et billede af det. Det kan være at tømme postkassen for dem, hænge vasketøj op på deres ellers tomme vaskesnor, slå græsset, byde på hjemmebag eller hjælpe med at bære indkøbsposerne ind. Altså gode gerninger som hjælper til at holde tyvene væk eller bare er med til at gøre din nabo glad.

Hvis det er dig, der sender det bedste billede, kan du og dine naboer vinde et besøg af jeres helt egen Hjem-IS bil (til en værdi af op til kr. 10.000) til jeres næste vejfest, fælles arbejdsdag eller til at samle naboerne til en let og uforpligtende arrangement i nabolaget.


I år har vi fundet en ekstra præmie, som går til dem, der sender det bedste billede af et godt fif til, hvordan man kan hjælpe naboen med at undgå indbrud. Det bedste råd og billede udløser et Fake-TV til sig selv og de to nærmeste naboer.

Sådan deltager du

Tag et billede af din gode gerning og del det med os på en af de følgende måder:

  • Upload og del dit billede via din Twitter eller Instagram konto
  • Skriv @nabohjaelp og #godnabo #godenabogerninger, når du tweeter eller uploader dit billede
  • Send dit billede til cri@dkr.dk. Så lægger vi det op på vores Facebook, Instagram og Twitter profil
  • Send dit billede til vores Facebook side.  Efterfølgende oploader vi billedet til vores Facebook, Instagram og Twitter profil

Dit billede skal minimum være på 1MB. Derudover skal du kort beskrive, hvad billedet forestiller, hvem der er med på billedet og fortæl meget gerne lidt om jeres naboskab og nabohjælp.

Du skal ikke dele private kontaktoplysninger idet, du uploader dit billede, men det skal være muligt for Det Kriminalpræventive Råd at komme i kontakt med dig via de oplysninger, som er tilgængelige via din profil på Facebook, Instagram eller Twitter. Hvis ikke, så deltager du ikke i konkurrencen.

Når du sender/uploader dit billede, giver du samtykke til, at Det Kriminalpræventive Råd og TrygFonden må dele dit billede på Facebook, Twitter og Instagram. 

Skulle du blive én af de 10 finalister og kåres som vinder af konkurrencen, må vi bruge dit billede og historie, i forbindelse med presseindsatser samt andet materiale om Nabohjælp.

Ansatte i Det Kriminalpræventive Råd, TrygFonden samt Dansk Politi opfordres til at sende eller uploade billeder, men deltager ikke i konkurrencen.

For yderligere spørgsmål kontakt Camilla Rich, Projekt- og kommunikationsmedarbejder, på cri@dkr.dk

Regler og vilkår

  • Konkurrencen løber fra den 17. juni til og med den 17. juli kl. 23.00.
  • De 10 finalister vælges ud fra de billeder, der får flest ’likes’ eller delinger og offentliggøres den 20. juli.
  • Den endelige vinder udvælges af et dommerpanel i DKR og TrygFonden og kåres den 25. juli.
  • 1. præmien kan indløses fra den 8. august frem til og med den 2. oktober 2016.
  • 2. præmien udvælges udelukkende af dommerpanelet i DKR og TrygFonden.