Nabohjælp præsenterer: Christmas Spotlights

Julen er hjerternes fest, men desværre er julen også højsæson for indbrud. I december måned stiger antallet af indbrud med over 50 procent. Det vil vi gerne sætte en stopper for.

Studier viser, at lys faktisk er et effektivt middel mod indbrudstyven, der naturligt nok ikke ønsker at blive set. Hver jul pynter vi danskere vores hjem med smukke lyskæder. Så hvorfor ikke pynte op med noget, der skaber julestemning i nabolaget og samtidig tyverisikrer hjemmet? Derfor har vi opfundet verdens første julelyskæde, der kan forebygge indbrud. Vi kalder den Christmas Spotlights. 

En indlysende innovation

Lyskæden pynter på enhver facade. Men den er ikke kun til pynt. Lyskæden har en indbygget bevægelsessensor og går fra 80 til 800 watt (12.000 lumen). Det svarer det til, at der tændes 30 lamper på én gang.

Vind dine egne Christmas Spotlights

Konkurrencen er afsluttet og vinderne blev: 

Knud Erik fra Stubbekøbing

Hans Erik fra Munkebo

Gerda  fra Haderslev

Jane  fra Værløse

Ingelise fra Horsens

STORT tillykke til dem!

 

 

 

Se filmen om Christmas Spotlights 

 

Konkurrencebetingelser

Konkurrencen arrangeres af Det Kriminalpræventive Råd og TrygFonden i samarbejde med Hjaltelin Stahl.

Så dan deltager du
Du deltager i konkurrencen, når du tilmelder dig Nabohjælp. Tast din e-mail og udfyld derefter resten af vores tilmeldingsformular. Hvis ikke du udfylder den med det samme, sender vi dig en e-mail med et link til, at færdiggøre din profil. Tjek evt. spamfilter, hvis du ikke modtager mailen. Når du har udfyldt hele vores tilmeldingsformular, med bl.a. adresse og telefonnummer, deltager du i konkurrencen.

Alle personer over 18 år, og som er bosat i Danmark, kan deltage i konkurrencen under forudsætning af, at retningslinjerne for brugen af Facebook overholdes. Ansatte hos Det Kriminalpræventive Råd, TrygFonden samt Hjaltelin Stahl må ikke deltage i konkurrencen.

Om præmien
Præmien består af en prototype af en udendørs lyskæde med motion sensorer. Præmien kan ikke byttes til kontanter eller overdrages til andre.

Sådan finder vi vindere
Den 15/12-2016 bliver der trukket fem vindere. Vinderne findes ved lodtrækning mellem ALLE tilmeldte brugere af Nabohjælp pr. 15/12- 2016 kl 23.59. Vinderne vil blive kontaktet direkte for nærmere aftale om overdragelse af præmien.

Hvad skal du ellers vide
Det Kriminalpræventive Råd, TrygFonden og Hjaltelin Stahl (herefter ’arrangørerne’) behandler dine oplysninger i overensstemmelse med persondataloven. Arrangørerne vil på intet tidspunkt sælge eller overgive dine informationer til tredje part.

Arrangørerne er uden ansvar for evt. forkert udleverede præmier som følge af snyd. Arrangørerne forbeholder sig ret til løbende at revidere regler og kan ændre reglerne, såfremt det skønnes nødvendigt. Arrangørerne er ikke ansvarlig for at gøre opmærksom på eventuelle fejl og mangler.

Når du deltager i konkurrencen, accepterer du Facebooks generelle brugervilkår.
Arrangørerne forbeholder sig retten til at ekskludere en deltager fra konkurrencen ved enhver mistanke om snyd samt at stoppe konkurrencen uden varsel. Arrangørerne frasiger alt ansvar for direkte, indirekte eller utilsigtet tab, der er forårsaget af brug af siden www.facebook.com.

Arrangørerne bærer intet ansvar for eventuelle trykfejl eller utilsigtede misforståelser i forbindelse med konkurrencen. Konkurrencen er ikke sponsoreret, støttet, administreret af eller på anden måde assoscieret med Facebook. Deltagere i konkurrencen afgiver alene information til arrangøren.

Konkurrencen udbydes af Det Kriminalpræventive Råd, Ejby Industrivej 125 - 135, 2600 Glostrup.